AcasăOldTrump vrea sa fie presedintele Americii

Trump vrea sa fie presedintele Americii

Miliardarul american cunoscut atat pentru faptul ca are afaceri de succes in domeniul imobiliar, dar si pentru faptul ca, de ani buni, cocheteaza cu lumea televiziunii, fiind gazda a unor emisiuni precum „The Apprentice /Ucenicul”, are un nou plan maret, de aceasta data in sfera politica: sa ajunga la Casa Alba.

Insa nu oricum, ci si-a porpus sa se inscrie in cursa care, in cazul in care ar si castiga-o, i-ar permite sa se instaleze in sediul Presedintiei americane.

Trump, mogulul in varsta de 69 de ani a carui avere a fost estimata de celebra publicatie Forbes la nu mai putin de patru miliarde de dolari, si-a anuntat, marti, printr-un discurs plin de verva, planul de a intra in cursa la finele careia va fi desemnat succesorul lui Barrack Obama  in fruntea Statelor Unite. „O sa facem, tara noastra mareata din nou”, a promis miliardarul, odata ce si-a anuntat planul de a intra in lupta pentru sefia SUA.

Pana in prezent, pe langa afaceristul Trump –  tatal a cinci copii si aflat la a treia casatorie – si-au anuntat intentia de a intra in lupta pentru prima functie in stat atat sotia fostului presedinte american Bill Clinton fostul secretar de stat Hillary Clinton, nepotul fostului presedinte George Bush, Jeb, fost guvernator al Floridei, cat si George Pataki, ex-guvernator al New York-ului.

[youtube]pe6r7IUAIkA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger