AcasăOldTriplu asasinat la Constanta: doua femei si un tanar, omorati cu cruzime....

Triplu asasinat la Constanta: doua femei si un tanar, omorati cu cruzime. Suspectul, prins in aceasta dimineata

Descoperire macabra intr-o casa din Constanta. Trei trupuri fara suflare au fost gasite, pline de sange, in locuinta unei familii din cartierul Viile Noi.

Victimele sunt rude ale unui tanar in varsta de 21 de ani, principalul suspect in cazul triplului asasinat care a socat intregul oras. Barbatul, recidivist, a fost prins in aceasta dimineata, intr-o alta localitate decat cea in care s-a produs tragedia, si dus la audieri la sediul IPJ Constanta. Stefan Stoica este banuit ca si-ar fi ucis, cu multiple lovituri de cutit, matusa, bunica, dar si un var. Cruzimea de care a dat dovada autorul nu le-a lasat celor doua femei si barbatului nicio sansa de a se salva. Potrivit reporterntv.ro, motivul este unul incredibil: banii de pensie pe care cele doua femei nu ar fi vrut sa ii dea tanarului.

Cazul a fost preluat de catre anchetatorii constanteni. Oamenii legii au ajuns la adresa la care a avut loc tripa crima la scurta vreme dupa ce o ruda a victimelor, care le-a gasit trupurile fara viata, intr-o casa in care urmele agresiunii erau vizibile la tot pasul, a sunat la politie si a dat alarma.

Sursa foto: bzi.ro

315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger