AcasăOldTrei politisti de la Serviciul Permise Tulcea, trimisi in judecata in stare...

Trei politisti de la Serviciul Permise Tulcea, trimisi in judecata in stare de arest preventiv

(foto: cugetliber.ro)

Trei oameni ai legii, angajati ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Tulcea, au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie.

(foto: cugetliber.ro)

Cei trei – Ionel Olaras, subcomisar de poliţie, Florea Strainu, inspector principal, Gheorghe Constantin, agent sef principal de poliţie, toti din cadrul SPCRPCIV Tulcea, sunt acuzati de procurori de luare de mita. Mai exact, conform DNA, din rechizitoriul intocmit in acest caz rezulta faptul ca politistii ar fi primit de la o persoana, pe 16 ianuarie acest an, o suma de 2.800 lei, precum si alte bunuri (produse alimentare si bauturi alcoolice), pentru a interveni in favoarea unor candidati care sustineau examenul de obtinere a permisului de conducere, organizat in orasul Macin, judetul Tulcea.

Totul dupa ce, sustin procurorii anticoruptie, elevii scolilor de soferi care urmau sa dea proba practica din cadrul examenului pentru permis erau abordati de catre instructorii auto sau de catre reprezentantii scolilor. Acestia din urma sustineau ca ar avea influenta asupra lucratorilor din cadrul SPCRPCIV Tulcea, pratinzandu-le, astfel, cursantilor, sume cuprinse intre 150 si 300 euro, inschimbul promisiunii ca vor promova proba practica pentru obtinerea carnetului de sofer.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Tulcea, cu propunere de mentinere a masurilor preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger