AcasăOldTrei persoane retinute, in urma unor verificari intr-un caz cu un prejudiciu...

Trei persoane retinute, in urma unor verificari intr-un caz cu un prejudiciu de 150.000 de euro

Oamenii legii au iesit pe teren, pentru a face mai multe perchezitii, actiunile fiind necesare in continuarea cercetarilor care se fac intr-un dosar.

Iar perchezitiile – sapte la numar- facute, deunazi, pe raza judetului Timis au scos la iveala mai multe bijuterii si accesorii, dar si sume de bani, toate gasite la domiciliile unor persoane intrate in vizorul oamenilor legii in privinta unor furturi din locuinte.

Suspecti in acest caz sunt, din cate anunta IPJ Timis, patru tineri banuiti ca, incepand din toamna anului trecut, ar fi spart casele unor localnici din Sannicolau Mare si Periam, si existand suspiciunea ca bunurile respective ar proveni din astfel de fapte ilicite.

Trei dintre suspectii in cazul de fapta, in care paguba se ridica la nu mai putin de 150.000 de euro, au fost retinuti, fiind acuzati, din cate se mentioneaza in comunicatul politiei timisene, de furt calificat, dar si de tainuire. Iar in cursul zilei de marti urmeaza sa afle daca judecatorii in fata carora vor fi prezentati vor decide arestarea lor preventiva, cum cer oamenii legii.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger