AcasăOldTrei medici de la Spitalul de Arsi, arestati preventiv in dosarul operatiilor...

Trei medici de la Spitalul de Arsi, arestati preventiv in dosarul operatiilor estetice ilegale

Magistratii bucuresteni au decis, duminica, emiterea unor mandate de arestare preventiva in cadrul a trei cadre medicale de la Spitalul de Arsi din Capitala, in dosarul operatiilor estetice ilegale, caz cunoscut, in ultimele zeci de ore, drept „scandalul silicioanelor”.

Cei trei medici au primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Este vorba, potrivit Romania TV, despre directorul spitalului, medicul Vitalie Stan, Nicolae Antohi, seful Sectiei de Chirurgie Plastica din cadrul Spitalului de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, dar si de doctorita Aurelia Isac. Mentionam insa ca hotararea magistratilor poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Celelalte cadre medicale cercetate in acest caz, pentru care procurorii procurorii propusesera o masura similara, respectiv arestarea preventiva, vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar.

Cititi si: 700.000 de euro, descoperiti in conturile unui medic de la Spitalul de Arsi

Cazul operatiilor estetice ilegale: Cinci medici, RETINUTI

Cazul operatiilor estetice ilegale: S-au descoperit 170.000 de euro in casa unui medic

Judecatorii Tribunalului Bucuresti amanasera pentru duminica la pranz luarea unui verdict in acest caz. Seara trecuta expirasera ordonantele de retinere emise pe numele mai multor persoane cercetate in acest caz.

Va amintim ca noua medici de la Spitalul de Arsi, precum si o alta angajata a unei clinici private din Capitala fusesera retinuti, pentru 24 de ore, dupa o serie de perchezitii domiciliare, dar si la sediul spitalului mentionat, urmate de audieri, intr-un dosar in care sunt acuzati de fapte de coruptie.

Sursa foto: activenews.ro

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger