AcasăOldTraian Berbeceanu, din nou la DIICOT: "Este o eroare totala"

Traian Berbeceanu, din nou la DIICOT: „Este o eroare totala”

berbeceanu achitat

Insotit de avocat, fostul sef al BCCO Alba a venit, vineri dimineata, la sediul DIICOT, dupa ce a fost chemat  de procurori pentru a-i fi aduse la cunostinta noile acuzatii care i se aduc.

berbeceanu achitatDupa ce a discutat cu oamenii legii, comisarul Berbeceanu le-a spus jurnalistilor ca, in cazul sau este vorba de acuzatii in doua dosare si ca totul este o mare greseala.  „Este, din punctul meu de vedere, o eroare totala. (…) Va rog sa-i intrebati pe procurori (…) Nu pot sa comentez decat ca sunt doua dosare”, a declarat Berbeceanu, la iesirea de la audieri.

–-

UPDATE: Procurorii DIICOT au decis extinderea urmaririi penale pe numele lui Traian Berbeceanu, pe care il acuza de luare de mita, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la delapidare.

„In cursul anului 2011, Berbeceanu Traian, in calitate de ofiter de politie judiciara cu gradul profesional de comisar-sef si avand functia de sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, pe fondul sprijinirii grupului infractional organizat din care faceau parte R.G., C.D.E.I.  si alte persoane, a primit un autoturism marca VW Passat CC Trav. 2.0 TDI, in valoare de aproximativ 20.000 euro, de la R.G. si R.A., pentru a face un act contrar indatoririlor sale de serviciu, si anume, furnizarea catre susnumiti a unor date si informatii privitoare la cercetarea acestora sau a S.C. U. S.R.L. ori a altor persoane din aceeasi grupare criminala in cauze penale sau in legatura cu dispunerea efectuarii unor perchezitii domiciliare ori a altor masuri procesuale”, mentioneaza procurorii DIICOT, intr-un comunicat.

Comisarul este cercetat sub control judiciar intr-un dosar in care a fost acuzat de DIICOT ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, intr-un caz ce ar fi prejudiciat statul cu 3,5 milioane de lei.

471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger