AcasăOldTraian Basescu, ingrijorat de intarzierea raportului final despre "Colectiv": "Ceva nu este...

Traian Basescu, ingrijorat de intarzierea raportului final despre „Colectiv”: „Ceva nu este in regula”

Pe fondul aparitiei stenogramelor cu declaratii atribuite unui colonel STS, cu privire la incendiul din clubul bucurestean, fostul sef al statului s-a declarat ingrijorat de un aspect ce tine de ancheta facuta in prviinta cauzelor care au dus la producerea tragediei din 30 octombrie.

Si acesta tine de intarzierea anuntarii rezultatelor expertizei facute de specialistii de la Petrosani, in privinta incendiului din seara zilei de 30 octombrie, si nu neaparat de declaratia colonelului despre care fostul presedinte sustine ca „parea un palavragiu”. Aceste chestiuni au fost enuntate de Traian Basescu, seara trecuta, intr-o emisiune a postului B1 TV. „Pe mine nu ma ingrijoreaza tare mult declaratiile acestui ofiter, care parea un palavragiu. (…) Ceva nu este in regula. Probabil, probabil rezultatele experimentale nu duc la toate concluziile acreditate pana acum. (…) Au murit 63 de oameni. 63. Avem o expertiza care a inceput acum o luna, si totusi se tergiverseaza un raport final”, a precizat Traian Basescu.

Cat priveste afirmatiile colonelului Enache, ofiter STS detasat la Secretariatul General al Guvernului, difuzate deunazi de televiziunile de stiri, din stenogramele discutiilor consemnate de procurorii in atentia carora a ajuns cel dintai, aflat momentan in arest preventiv, pentru trafic de influenta, reiese faptul ca ofiterul sustine ca incendiul din „Colectiv” ar fi fost o „provocare”. „Se stia, ma. Stia si seful din minister”, suna o declaratia atribuita acestuia, conform stenogramelor prezentate de posturile TV de stiri.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger