AcasăOldTraian Basescu a ajuns la Parchetul General

Traian Basescu a ajuns la Parchetul General

Citat de catre procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a da lamuriri in dosarul in care este acuzat de santaj, cercetari declansate ca urmare a unei plangeri depuse de catre senatorul social-democrat Gabriela Firea, Traian Basescu a ajuns la Parchetul General in urma cu scurt timp.

Fostul sef al statului a coborat din masina care l-a adus la sediul PICCJ cu doar cateva minute inainte de ora la care a fost chemat la audieri, respectiv 14.30, si a ales sa nu stea de vorba cu presa. Fostul lider de la Cotroceni a remarcat, insa, ca au fost cateva zeci de persoane, in fata sediului Parchetului General, care i-au scandat numele si l-au intampinat cu huiduieli, si s-a intors la un moment data, catre ei, inainte de a intra in cladirea institutiei.

Va amintim ca, saptamana trecuta, PICCJ anunta ca Basescu este urmarit penal pentru santaj in acest dosar deschis ca urmare a plangerii Gabrielei Firea, care l-a acuzat pe fostul presedinte de amenintare si santaj.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger