AcasăOldTragedie la Mamaia: Un bucurestean si fetita sa in varsta de cinci...

Tragedie la Mamaia: Un bucurestean si fetita sa in varsta de cinci ani s-au inecat!

Drama in familia unor bucuresteni aflati in vacanta la Mamaia. Copila in varsta de cinci ani a plecat in apa, insotita de tatal sau. Cei doi nu au mai iesit la mal.

Cei trei turisti din Capitala venisera la plaja, miercuri, in zona hotelului Modern din Mamaia. In clipa in care a realizat ca nu ii mai vede pe cei dragi, mama fetitei s-a speriat. Femeia a fost cea care a alertat autoritatile, anuntand disparitia micutei si a barbatului, potrivit reporterntv.ro. Salvamarii au intervenit si i-au cautat pe cei doi.

Primul care a fost gasit a fost tatal copilei. Din pacate, barbatul a fost adus la mal fara suflare, iar eforturile de resuscitare nu au avut efect. Imediat ce au gasit si fetita, echipele de salvatori au adus-o la tarm, unde medicii de la SMURD erau pregatiti sa intervina. Aproape o ora s-au straduiti doctorii sa o readuca pe micuta la viata. Din pacate, trupul sau firav a fost rapus de un stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Deocamdata nu se cunosc motivele care au dus la producerea tragediei, insa o ancheta va stabili conditiile in care au decedat cei doi. Se pare ca tatal si micuta au ales sa iasa in larg cu o barcuta pneumatica, dar aceasta s-a rasturnat si omul nu a reusit sa ceara ajutor pentru el si fetita lui.

Sursa foto: cugetliber.ro

840 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger