AcasăOldTragedia din Colectiv a rapit 32 de vieti: O alta victima a...

Tragedia din Colectiv a rapit 32 de vieti: O alta victima a incendiului a murit marti dimineata

Din pacate, ziua de marti incepe cu o veste proasta din directia unuia dintre spitalele de urgenta din Capitala, catre care au fost dusi, de urgenta, vineri seara tarziu, ranitii din incendiul care a cuprins, in cateva clipe, un club din sectorul 4.

O alta victima a tragediei din Colectiv a pierit, in aceasta dimineata. Este vorba despre o fata care era internata la Spitalul Pantelimon si care, conform Digi24, avea 27 de ani.

Din pacate, organismul tinerei a cedat, ca urmare a suferintei. Victima, care a fost surprinsa de incendiul din clubul in care mersese la comcertul trupei Goodbye to Gravity, a avut arsuri pe aproape jumatate din corp, dar si arsuri de cai aeriene.

Oricat s-au straduit medicii sa o ajute sa depaseasca aceasta incercare cumplita prin care a trecut, doar pentru ca si-a dorit sa iasa in oras si sa se distreze intr-un club, la un concert, nimeni nu a mai reusit sa o fereasca de moarte.

Fata este cea de-a 32-a persoana care piere, ca urmare a leziunilor suferite in timpul valvataiei care a cuprins clubul Colectiv, din strada Tabacarilor 7. In spitalele de urgenta din Bucuresti mai sunt internate circa 130 de victime, din cate au anuntat reprezentantii din domeniul sanatatii, starea a peste 80 dintre ele fiind grava si critica.

foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger