AcasăOldToni Grebla, dus in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut:...

Toni Grebla, dus in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut: „Mi se pare o masura excesiva”

Toni Grebla a primit in dar un loc de veci

Toni Grebla a fost dus, marti in jurul pranzului, in Arestul Politiei Capitalei, odata ce procurorii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore.

„Sigur ca mi se pare o masura excesiva”, a declarat Grebla, la iesirea din sediul DNA, in legatura cu decizia retinerii sale. Fostul judecator al CCR a parasit cladirea Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 12.45, incatusat, fiind urcat intr-o masina care urma sa il duca la Arestul Politiei Capitalei.

Avocatul lui Grebla a fost cel care a anuntat ca procurorii propun, in acest caz, ca fostul judecator al Curtii Constitutionale sa fie plasat in arest la domiciliu, si ca aceasta solicitare va fi facuta in cursul zilei de miercuri, la Instanta Suprema.

Grebla ar fi acuzat ca ar fi incercat sa vanda, prin interpusi, nu mai putin de 50 de capre. „Asta ar fi noutatea in prezent, ca ar fi venit un avocat care a facut un autodenunt ca o anumita persoana l-a rugat sa incheie nu stiu ce contract de vanzare-cumparare a caprelor”, a precizat avocatul Petre Buneci.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger