AcasăOldTineri surprinsi la furat inghetata: Unul a fost prins dupa ce politistii...

Tineri surprinsi la furat inghetata: Unul a fost prins dupa ce politistii au tras un foc de avertisment

Doi tineri, unul in varsta de 17 ani si celalalt de 22 de ani, au fost surprinsi la furat de inghetata, anunta politistii Capitalei. Unul dintre ei a fost prins, altul a reusit sa se faca nevazut.

S-a intamplat noaptea trecuta, in sectorul 1 al Capitalei. Suspectii ar fi furat 100 de bucati de inghetata, fortand incuietoarea unei lazi frigorifice. Au dat sa fuga, insa au fost observati de catre agentii Sectiei 4. Vazand ca tinerii vor sa scape dand bir cu fugitii, oamenii legii nu au stat pe ganduri si au incercat sa ii prinda. Conform procedurilor legale, i-au somat pe cei doi sa se opreasca, si cum incercarile lor repetate au fost sortite esecului, s-au vazut nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare. Unul dintre agenti a tras un foc de avertisment, in plan orizontal.

Unul dintre tinerii suspectati de furt s-a oprit, insa celalalt s-a facut nevazut. Tanarul in cazuza a fost dus la politie, pentru a fi audiat, in timp ce colegul sau de „actiune” e cautat. Cel dintai a fost retinut. Cercetarile continua.

Oamenii legii au indicii ca suspectul nu e la prima abatere de la lege. Tanarul este acuzat de alte doua infractiuni de furt calificat, respectiv de sustragerea, pe 5 iulie, a mai multor bunuri dintr-o boxa de bloc, iar pe 10 iulie, de sustragerea unei camere de supraveghere, dintr-un imobil situat in sectorul 1 al Bucurestilor.

Sursa foto: destepti.ro

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger