AcasăOldExploziile si TEROAREA revin la Boston! Un suspect al atentatului a murit,...

Exploziile si TEROAREA revin la Boston! Un suspect al atentatului a murit, impuscat de FBI! (VIDEO)

UPDATE: Mai multe dispozitive explozive au fost folosite impotriva politiei in incidentul din Watertown, in Massachusetts, potrivit purtatorului de cuvant al politiei statului Massachusetts, Dave Procopio, citat de CNN.

Cel putin un suspect al atentatului de la maratonul de luni, de la Boston, a fost retinut de FBI, insa la scurt timp si-a pierdut viata, potrivit politiei. Suspectul numarul 1, cel cu sapca neagra fusese ranit in urma schimbului de focuri de arma si a murit la scurt timp dupa ce a fost retinut de fortele speciale. Suspectul numarul 2, cel cu sapca alba, este in continuare cautat de politie.

Un ofiter de politie care asigura securitatea in campusul Institutului de Tehnologie al Massachusetts (MIT) din Boston a fost impuscat mortal, zona fiind incercuita de politie si FBI. Incidentul are loc la cateva zile dupa atentatul de la maratonul din Boston.

Focuri de arma si explozii au fost auzite pe strazile din Boston, in apropierede MIT, unde o persoana este urmarita pentru uciderea unui politist cu focuri de arma, la Universitate, potrivit martorilor oculari.

Este posibil ca in schimbul de focuri sa fi fost ranita o persoana, politistii inarmati lansand o ampla operatiune de cautare dupa uciderea unui coleg de-al lor la Institutul de Tehnologie al Massachusetts.

Imagini cu un barbat culcat la pamant pe strada si inconjurat de politisti au fost difuzate de televiziunea NBC-WJAR. Cu putin timp in urma, un barbat inarmat a ucis un politist in campusul MIT, potrivit autoritatilor locale

MIT a fost incercuit de oficiali din cadrul serviciilor de securitate, iar elicopterele survoleaza prestigioasa Universitate din Massachusetts, potrivit CNN.

Pe site-ul sau de Internet, universitatea a anuntat ca se confrunta cu o situatie „extrem de periculoasa”, iar studentilor li s-a cerut sa nu paraseasca cladirea, precizand ca politia este in cautarea suspectului.

“Ramaneti in afara zonei pana la noi ordine”, se arata in alerta difuzata de site-ul de Internet al Institutului de Tehnologie al Massachusetts. Presa americana noteaza ca un politist care asigura securitatea campusului a fost impuscat joi.

MIT, care numara 11. 000 de studenti, este localizat in Boston unde, luni, a avut loc un dublu atentat cu bomba, in urma carora trei persoane si-au pierdut viata, intre care si un copil de opt ani, si alte aproximativ 180 au fost ranite, la linia de sosire a maratonului.

Deocamdata nu s-a stabilit nicio legatura intre cele doua incidente.

Foto: bostonglobe.com

[youtube]d1eG639HnO4[/youtube]

author avatar
Alina Costache
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger