AcasăOldTaximetristii din zona aeroporturilor din Capitala si alte patru mari orase, verificati...

Taximetristii din zona aeroporturilor din Capitala si alte patru mari orase, verificati de politisti. Amenzi de 7.110 lei

Oamenii legii au demarat o actiune de verificare a operatorilor de transport in regim de taxi, din zona Aeroportului Otopeni (Henri Coanda), dar si a celor care preiau pasagerii care ajung pe aeroporturile internationale din Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau si Iasi.

Verificarile de luni au fost coordonate de catre reprezentanti ai Directiei de Politie Transporturi din cadrul inspectoratului general al Politiei Romane. Reprezentantii institutiei precizeaza ca, in mai putin de doua ore, au fost aplicate nu mai putin de 225 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 7.110 de lei, fiind constatate abateri la circulatia pe drumurile publice si incalcari ale prevederilor legale privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere. Mai mult, politistii au retras un certificat de inmatriculare si au ridicat un set de placute de inmatriculare, dupa ce au constatat lipsa asigurarii obligatorie de raspundere civila auto.

Au fost controlate, in total, 138 de autoturisme in regim de taxi, din zona aeroporturilor internationale Henri Coanda Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau si Iasi. Oamenii legii precizeaza, in comunicatul remis presei, ca actiunile de verificare a transportatorilor in regim de taxi, din zona aeroporturilor vor continua si in perioada urmatoare. Operatiunea are ca scop prevenirii si combaterii activitatilor ilegale de taximetrie.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger