AcasăOldTata si fiu, urmariti international, prinsi la trei zile distanta, in Bistrita-Nasaud!

Tata si fiu, urmariti international, prinsi la trei zile distanta, in Bistrita-Nasaud!

La prima vedere, o astfel de veste – ca atat tatal, cat si fiul au ajun sa fie cautati de politie la nivel international – le-a adus multora in gand zicala veche de cand lumea „aschia nu sare departe de trunchi”.

Cazul este, insa, unul cat se poate de trist, dar si adevarat. Ambii protagonisti au pe numele lor cate un mandat european de arestare, emis de catre autoritatile judiciare din Italia. Pana si acuzatiile sunt aceleasi: talharie si exrorcare.

Conform reprezentantilor acestei institutii, primul care a ajuns pe mana politistilor din cadrul IPJ Bistrita-Nasaud a fost tatal, un barbat despre care s-a anuntat ca are 52 de ani si este din Rodna ( o localitate din nord-estul judetului-n.r). Omul a fost prins de politisti vinerea trecuta, pe 10 iulie.

Fiul acestuia, un tanar care, la doar 23 de ani a ajuns si el sa fie urmarit international, a fost prins trei zile mai tarziu, respectiv luni, intr-o zi de 13 iulie.

Cei doi membri ai familiei in cauza sunt banuiti ca ar fi patruns in locuinta unui italian, caruia i-ar fi sustras 400 de euro, facand uz de violenta, dar si ca „ar fi santajat si amenintat persoane, pe care le-ar fi transportat la munca in Italia”.

Va mai spunem doar ca, dupa ce au fost prezentati Curtii de Apel Cluj, magistratii dispunand arestarea preventiva pentru 15 zile fata de barbatul de 52 de ani si arestarea preventiva pentru 30 de zile a tanarului, suspectii au fost dusi, pana la finalizarea procedurilor, la  Centrul de Retinere si Arestare Preventiva – din cadrul IPJ Bistrita-Nasaud.

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger