AcasăOldTanar suspectat de contrabanda, retinut. Transporta mii de pachete de tigari ascunse...

Tanar suspectat de contrabanda, retinut. Transporta mii de pachete de tigari ascunse in role de gazon!

Politistii suceveni au descoperit, in timpul unui control in trafic, intr-o masina condusa de un barbat in varsat de 22 de ani, mai multe role de mocheta tip gazon, in interiorul carora au gasit peste 14.000 de pachete de tigari.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, anunta luni reprezentantii IPJ Suceava. Autoutilitara pe care o conducea, precum si intreaga cantitate de tigari, au fost ridicate de catre oamenii legii.

Autovehiculul condus de tanarul sofer din comuna Vicovu de Jos si apartinand unei firme din judetul Cluj a fost oprit in trafic, duminica, in Sucevita. Cand au controlat autoutilitara, oamenii legii au gasit patru role de mocheta tip gazon, ambalate in folie de plastic. Cand au verificat in interiorul acestor obiecte, oamenii legii au descoperit ca rolele erau, de fapt, ascunzatoare pentru nu mai putin de 14.943 de pachete de tigari.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de contrabanda, se precizeaza in comunicatul IPJ Suceava. In cursul zilei de luni, conducatorul auto va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti, cu ppropunere de arestare preventiva.

Sursa foto: Politia Romana

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger