AcasăOldTanar retinut de oamenii legii. Ce acuzatii i se aduc, in privinta...

Tanar retinut de oamenii legii. Ce acuzatii i se aduc, in privinta unor carduri falsificate!

Oamenii legii au dat de urma unui constantean pe care il acuza de ilegalitati cu carduri bancare. Tanarul are 34 de ani si a ajuns sa fie retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva.

A ajuns pe mana oamenilor legii sambata, dupa ce, din cate anunta IGPR, ar fi fost prins in flagrant, la scurta vreme dupa ce ar fi folosit un ATM bancar. Actiunea apartine politistilor de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti si procurorilor DIICOT, structura din Capitala. „Cel in cauza avea asupra sa 32 de carduri bancare, dintre care 14 carduri neinscriptionate (blank) si 18 carduri falsificate si contrafacute. De asemenea, asupra sa au fost gasiti 12.000 de lei, bani pe care i-ar fi retras de la bancomat, avand si 6 chitante de retragere”, anunta reprezentantii Inspectoratului General al Politiei, politistii adaugand ca respectivul ar fi folosit cardurile de mai multe ori, dispozitivele avand inscrise pe ele mai multe coduri PIN.

Ca urmare a celor constatate, tanarul s-a ales cu dosar penal, pentru „efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos, prin utilizarea unui instrument de plata electronica, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia si accesul, fara drept, la un sistem informatic, in scopul obtinerii de date informatice prin incalcarea masurilor de securitate si punerea in circulatie de valori falsificate”, fiind ulterior retinut.

Despre acelasi suspect, oamenii legii mai anunta ca ar fi avut si un adevarat atelier de contrafacere a cardurilor bancare. Mai mult, din cercetarile facute in acest caz, reprezentantii legii au ajuns la concluzia ca barbatul ar fi detinut 370 de carduri blank, mai multe echipamente destinate contrafacerii cardurilor bancare, dar si 60.000 de lei proveniti din conturile aferente cardurilor contrafacute.

In cele din urma, constanteanul a fost retinut.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger