AcasăOldTanar din Dambovita, retinut pentru 24 de ore. Este acuzat de trafic...

Tanar din Dambovita, retinut pentru 24 de ore. Este acuzat de trafic de persoane!

Un barbat in varsta de 24 de ani, din Dambovita, a fost retinut de procurorii DIICOT, intr-un caz in care oamenii legii au suspiciuni privind infractiunea de exploatarea sexuala a mai multor tinere, unele dintre ele minore.

Joi, politistii damboviteni, sub coordonarea procurorilor DIICOT- Biroul Teritorial Dambovita, au facut perchezitii la domiciliul suspectului, in continuarea cercetarilor in acest caz. In urma acestei actiuni, procurorii DIICOT au dispus retinerea pentru 24 de ore a tanarului Florin Nitu, sub acuzatiile de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

In cazul tanarului exista suspiciuni ca, inca de acum doi ani, barbatul ar fi recrutat patru tinere, trei dintre ele minore, pe care le-ar fi obligat sa se prostitueze atat in tara, cat si in Cehia, Germania, Austria si Spania. Potrivit precizarilor reprezentantilor DIICOT, din probatoriul intocmit in acest caz, suspectul ar fi folosit banii obtinuti din activitatea ilegala pentru a-si cumpara masini de lux, dar si pentru a-si renova casa.

Tanarul urmeaza sa fie prezentat, vineri, judecatorilor Tribunalului Dambovita, cu propunere de arestare preventiva, pentru 30 de zile.

Sursa foto: gazetabt.ro

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger