AcasăOldTanar arestat preventiv. E acuzat ca a prejudiciat statul cu aproape 700.000...

Tanar arestat preventiv. E acuzat ca a prejudiciat statul cu aproape 700.000 de lei!

Angajat al Penitenciarului Rahova, REȚINUT. Acuzații grave dinspre DNA: bani, droguri și telefoane

Un barbat in varsta de 27 de ani, din Olt, a fost arestat preventiv, joi, fiind acuzat de evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi inregistrat in evidenta contabila a societatii comerciale al carei administrator este, mai multe achizitii intracomunitare ale unor autoturisme.

Tanarul, domiciliat in comuna Spineni, din judetul Olt, este suspectat ca, in perioada noiembrie-decembrie 2012, in calitate de administrator al unei societati comerciale, ar fi cumparat, de la firme din Belgia si Spania, nu mai putin de 38 de maini second-hand. Mai mult, se arata intr-un comunicat al IPJ Olt, barbatul este banuit ca, in intervalul februarie-iunie 2013, respectiv noiembrie-decembrie 2013, ar fi vandut 90 de autoturisme la mana a doua, pe care le-ar fi achizitionat intracomunitar. Aceste activitati, sustin politistii, nu ar fi fost inregistrate in evidenta contabila a societatii respective, ca urmare prejudiciul adus statului este de 689. 038 lei.

Dupa ce miercuri suspectul a fost retinut pentru 24 e ore, tanarul a fost prezentat, joi, magistratilor Tribunalului Olt, acestia din urma dispunand in cazul sau masura arestarii preventive, pentru 30 de zile, sub acuzatia de evaziune fiscala.

Sursa foto: proalba.ro

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger