AcasăOldSute de politisti vor actiona in preajma Arenei Nationale, in ziua finalei...

Sute de politisti vor actiona in preajma Arenei Nationale, in ziua finalei Cupei Ligii (Steaua-Pandurii Targu Jiu)

A mai ramas o zi pana cand suporterii care si-au luat bilete pentru a urmari, pe Arena Nationala, finala Cupei Ligii, mai exact meciul intre ros-albastrii antrenati de Constantin Galca, si jucatorii Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Targu Jiu, vor ajunge la stadionul situat in sectorul 2 al Capitalei, pentru a-si sustine, din tribune, favoritii.

Si, cum s-a intamplat ca, inaintea unor meciuri cu miza, pe fondul stresului resimtit  inaintea infruntarii echipelor pe teren, suporterii sa devina recalcitranti, oamenii legii sunt prevazatori si s-au pregatit pentru a se asigura ca nu vor exista incidente in perimetrul Arenei Nationale. Mai precis, peste 260 de politisti bucuresteni vor fi pe teren, in vederea mentinerii atat a ordinii publice, cat si a sigurantei rutiere.

Concret, din cele precizate de catre reprezentantii DGPMB, miercuri, pe 20 mai – zi importanta atat pentru suporterii stelisti, cat si pentru cei ai Pandurilor- se vor desfasura mai multe actiuni de patrulare atat in statiile de metrou, cat si in mijloacele de transport in comun, „urmand a lua masuri de prevenire a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostarilor de persoane, furturilor din genti sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto”.

Nu in ultimul rand, agentii de la Rutiera se vor asigura ca traficul auto in apropierea stadionului se va desfasura cat mai normal, in vederea evitarii blocajelor, dar si a accidentelor. De asemenea, reprezentantii legii se vor asigura ca, in cazul in care vor exista soferi vitezomani ori care au consumat alcool inainte de a urca la volan, acestia nu vor scapa nesanctionati.

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger