AcasăOldSute de litri de alcool si bunuri de peste 850.000 de lei,...

Sute de litri de alcool si bunuri de peste 850.000 de lei, confiscate in urma unor cercetari facute in trei judete

In urma perchezitiilor facute, joi, de catre politistii specializati in investigarea fraudelor, pe raza a trei judete, au fost ridicate bunuri, peste 400 de litri de alcool si 140 de pachete de tigari. 20 de suspecti au fost dusi la audieri, fiind banuiti de evaziune fiscala.

Cele 41 de perchezitii au vizat suspecti de evaziune fiscala. Cercetarile au fost facute de zeci de politisti si jandarmi, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigare a Fraudelor din IGPR, in judetele Mures, Cluj si Bistrita-Nasaud. La actiunea de joi au participat si reprezentanti ai ANAF, se mentioneaza intr-un comunicat al IPJ Mures.

In cadrul perchezitiilor au fost descoperite si ridicate peste 140 de pachete de tigari, mai mult de 400 de litri de alcool, precum si o suma de 230.000 de lei si bunuri ce depasesc valoarea de 850.000 de lei, precizeaza aceeasi sursa. „A fost vizata activitate la regimul fiscal a mai multor persoane fizice si a 12 societati comerciale. Din investigatiile efectuate, a reiesit faptul ca persoanele banuite ar fi produs, achizitionat si comercializat in afara antrepozitului fiscal produse accizabile, in special alcool. Prejudiciul estimat pana in prezent este de  100.000 de  euro”, se mai arata in comunicatul citat.

Cercetarile in acest caz continua, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Mures.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger