AcasăOldSuspiciuni de frauda cu produse de panificatie: zeci de perchezitii intr-un caz...

Suspiciuni de frauda cu produse de panificatie: zeci de perchezitii intr-un caz cu prejudicii de 2,5 milioane de lei

Peste 160 de politisti din sase judete si 50 de jandarmi fac perchezitii, miercuri dimineata, intr-un caz de suspiciune de evaziune fiscala si spalare de bani. Sunt vizate nu mai putin de 47 de adrese – atat societati comerciale, cat si locuinte din Arges. Paguba adusa statului in acest caz ar fi de 2, 5 milioane de lei.

Perchezitiile au loc, miercuri dimineata, la 22 de sedii ale unor societati comerciale, dar si al 25 de locuinte din Arges, intr-un caz in care oamenii legii au suspiciuni privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.

Mai exact, sustin politistii, incepand din noiembrie anul trecut si pana in prezent, 19 persoane, reprezentanti ai unei societati comerciale, ar fi achizitionat, comercializat si procesat produse de morarit, panificatie si patiserie, fara ca in evidentele contabile sa fie inregistrate nici operatiunle in sine, si nici veniturile realizate. Ca urmare, prejudiciul adus statului prin neplata taxelor s-ar ridica la 2, 5 milioane de lei.

Politia Romana precizeaza ca la aceasta actiune de amploare, ce beneficiaza de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. si al S.R.I, participa 165 de politisti de la I.P.J. Arges, inspectoratele de politie judetene Ilfov, Teleorman, Prahova, Valcea, Dambovita, B.C.C.O. Pitesti, dar si 50 de jandarmi.

Sursa foto: cugetliber.ro

358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger