AcasăOldSurorile Gabor si-au condus mama pe ultimul drum

Surorile Gabor si-au condus mama pe ultimul drum

Monica si Ramona nu s-au dezlipit de sicriul mamei lor

Rude, prieteni si curiosi au participat la funeraliile Veronicai Bulai, mama Monicai, Alinei si Ramonei Gabor.

Monica si Ramona nu s-au dezlipit de sicriul mamei lor
Emil Gabor, coplesit
Sute de oameni au venit la inmormantarea Vioricai Bulai

Surorile Gabor si-au condus ieri pe ultimul drum mama, Veronica Bulai, rapusa saptamana trecuta de un bolovan desprins din stancile Pesterii Polovragi. Slujba de inmormantare a fost oficiata de patru preoti catolici. Alina, Monica si Ramona Gabor si-au insotit mama pana la cimitirul din Bacau, alaturi de tatal lor, Emil Gabor, si de sute de rude, prieteni ai raposatei, dar si multi curiosi.

Desi a trimis o coroana mortuara, Mr. Pink nu a venit sa fie alaturi de Monica la inmormantarea mamei ei. Coroane de flori au mai trimis Irinel Columbeanu, fostul ginere, nepoata Irina, din partea nasilor de cununie, Monica si Matei Miko, dar si designerul Catalin Botezatu si prezentatorul tv Catalin Maruta. Fetele au iesit din biserica catolica Sf. Nicolae sfasiate de durere, au plans pe tot parcursul drumului pana la cimitirul Sarata, dar s-au ferit, acoperindu-si ochii cu ochelari de soare.

La cimitir, in timpul slujbei, Alina Gabor, cea mai mare dintre surori si, se pare, cea mai afectata de pierdere, a lesinat pentru a doua oara in ultimele zile. La cimitir, Monica Gabor a strans tot timpul in brate un portret al mamei sale.

Fetele Gabor au respectat traditia legata de inmormantare si au decis sa invite toate rudele si prietenii defunctei la pomana, care a fost organizata la un restaurant de la marginea Bacaului.

author avatar
Manuela Golea
1.432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger