AcasăOldStudentul iesean acuzat ca si-a injunghiat doi colegi, retinut

Studentul iesean acuzat ca si-a injunghiat doi colegi, retinut

Principalul suspect in cazul cazului de o violenta extrema, produs in dimineata zilei precedente, intr-un camin iesean a fost retinut, marti dupa-amiaza, pentru 24 de ore.

Anterior, tanarul student, presupus a fi autorul agresiunii socante in urma careia un tanar de doar 20 de ani din Repulica Moldova a pierit, iar un altul a fost dus de urgenta la spital, la Iasi, a fost prins in aceasta dimineata, pe raza unui alt judet decat cel in care se afla facultatea la care invata, respectiv in Neamt, dupa ce intr-o prima faza reusise sa se faca nevazut. Odata ajuns in fara magistratilor Parchetului Tribunalului Iasi, procurorii au dispus retinerea sa pentur 24 de ore, conform bzi.ro.

Aurelian G., boboc al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, mai este acuzat si de faptul ca, dupa ce si-ar fi injunghiat colegii ar fi fost si cel care a dat foc camerei de camin in care se aflau victimele, in incercarea de a scapa de urmele care sa-l incrimineze.

Odata anuntate flacarile la numarul unic de urgenta, pompierii au venit in caminul respectiv pentru a stinge focul, doar ca au gasit in camera cuprinsa de foc si trupurile celor doua victime, despre care salvatorii au anuntat ca nu au avut de suferit de pe urma incendiului, ci au fost injunghiati. Din pacate, desi ambii tineri au fost supusi unor manevre de resuscitare, doar in cazul unuia dintre eie aceste manevre salvatoare au fost incununate de succes.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger