AcasăOldStilista Adina Buzatu a dat ochii cu procurorii

Stilista Adina Buzatu a dat ochii cu procurorii

Cunoscuta stilista a ajuns in urma cu scurta vreme la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.

Odata cu Adina Buzatu, din masina cu care a ajuns stilistul la audieri, a coborasi si o politista. Insa trebuie mentionat faptul ca nu doar Adina Buzatu va ajunge in fata procurorilor prahoveni, din cate au anuntat politistii prahoveni. Numele a 27 de persoane figureaza pe lista celor care vor fi audiati in cursul acestei zile, toti acestia urmand sa fie adusi, cel mai probabil, la sediul institutiei amintite in baza unor mandate.

Inainte de a intra pentru a da explicatii in fata oamenilor legii, Adina Buzatu a ales sa nu faca nicio declaratie in fata presei. In cazul sau, trebuie spus ca nu este prima oara cand ajunge sa fie banuita de evaziune. In urma cu doi ani, stilista intra in vizorul procurorilor DIICOT si al politistilor, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat, la vremea respectiva, la 100 de milioane de lei.

Perchezitii de amploare

In cazul de fata oamenii legii prahoveni specializati in cercetarea neregulilor de natura economica au suspiciuni in privinta unor posibile fapte de evaziune fiscala si spalare de bani. Drept urmare, s-au facut, inca de la primele ore ale zilei, nu mai putin de 34 de perchezitii atat in Capitala, cat si in patru judete – Prahova, Iasi, Suceava si Ilfov. Verificarile au vizat atat domiciliile unor persoane, cat si sediile unor societati comerciale.

Se vorbeste despre „firme fantoma” si despre un prejudiciu adus statului de aproape 38 de milioane de lei. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2012 – 2014, persoanele banuite ar fi creat un circuit fiscal fictiv, in vederea reducerii bazei de impozitare a sumelor datorate bugetului de stat. In fapt, persoanele in cauza, prin intermediul a 20 de societati comerciale, ar fi efectuat operatiuni bancare (retrageri de numerar) pentru acte comerciale care nu ar fi avut loc in realitate”, din cate se mentioneaza in comunicatul facut public din directia IPJ Prahova.

1.219 afisari

1 COMENTARIU

  1. FA,BUZATO,FA-MI SI MIE CHELIA MAI LUCIOASA.TE IAU IN AMERICA SI TE DAU LA NEGRI.LOR LE PLAC
    PROASTELE HOATE.HAI VINO,IN TARA NOASTRA.TE PRIMIM CU MILIOANE DE FLEGME,INTRE OCHI.NAPARCA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger