AcasăOldStefan Lungu, fost consilier in Ministerul Turismului, audiat la DNA

Stefan Lungu, fost consilier in Ministerul Turismului, audiat la DNA

Anca si Stefan Lungu

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, in perioada in care aceasta era ministru al Turismului, a ajuns in urma cu scurt timp la DNA, pentru a fi audiat.

foto: newspad.ro

Odata adus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Lungu urmeaza sa discute cu procurorii in legatura cu dosarul privind organizarea „Galei Bute”, in care DNA a cerut, luni, aviz pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea.

Fosta sefa a PMP este suspectata de „abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite”, dupa cum precizeaza procurorii intr-un comunicat.

Stefan Lungu, sotul prezentatoarei TV Anca Lungu, nu este singurul fost angajat al ministerului respectiv audiat in aceasta ancheta. Cercetarile in acest caz in care DNA are suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie in legatura cu organizarea acestui eveniment sportiv ar viza si alti fosti angajati ai Ministerului Dezvoltarii si Turismului, in fruntea caruia s-a aflat, in perioada decembrie 2008-februarie 2012, Elena Udrea.

1.081 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger