AcasăOldStarea de sanatate a asistentei medicale infectate cu Ebola, in Spania, s-a...

Starea de sanatate a asistentei medicale infectate cu Ebola, in Spania, s-a inrautatit

Vesti deloc bune despre starea de sanatate a asistentei medicale de origine spaniola infectate cu virusul febrei hemoragice Ebola.

In ciuda faptului ca reprezentantii spitalului in care este internata se feresc sa ofere informatii despre cazul femeii, conform declaratiilor fratelui acesteia, Teresa Romero se simte mai rau ca pana acum, avand nevoie sa fie conectata la aparate care sa o ajute sa respire, anunta thelocal.es.

In prezent, femeia se afla internata, in conditii de stricta izolare, intr-un spital din capitala Spaniei, Madrid. La aceeasi unitate medicala se afla sub supraveghere alte cinci persoane, care sunt suspecte de infectare cu virusul periculos.

Vestea vine la doar o zi dupa ce s-a aflat ca primul pacient diagnosticat in Statele Unite cu Ebola, virusul care face ravagii in vestul Africii, a murit, la aproximativ doua saptamani dupa ce a fost internat intr-un spital din Dallas. Inainte de a ajunge in grija medicilor, cu simptomele specifice cumplitei boli, barbatul se intorsese din Liberia.

Sursa foto: total-med.ro

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger