AcasăOldSpitalul Floreasca: politistul lovit cu masina, in continuare in stare deosebit de...

Spitalul Floreasca: politistul lovit cu masina, in continuare in stare deosebit de grava

De cateva zeci de ore, agentul sef Gheorghe Ionescu si apropiatii sai trec prin momente greu de imaginat. Rudele, dar si colegii se roaga ca politistul, aflat la acest moment pe un pat de la Reanimare, sa isi revina cat mai curand.

Nu doar cei care il cunosc pe agentul de politie, ci si opinia publica, impresionata de acest caz, urmaresc cu mare atentie vestile venite de la medici. Iar specialistii de la Floreasca, spital in care a fost internat politistul de la Rutiera la scurta vreme dupa ce a fost izbit de o masina condusa de un afacerist turc – aflat in prezent in arest preventiv, fiind acuzat de tentativa de omor si ultraj – au anuntat, joi, cele mai recente date despre evolutia starii pacientului in varsta de 44 de ani.

Din pacate, in ciuda eforturilor medicilor, dar si a sperantelor apropiatilor omului legii, specialistii care ii supravegheaza permanent starea de sanatate nu au constatat imbunatatiri in cazul politistului de la Rutiera. „In data de 04/08/2015, ora 13:00, pacientul se afla in continuare in sectia de terapie intensiva in stare deosebit de grava,  fara modificari fata de ziua precedenta”, mentioneaza reprezentantii Spitalului Floreasca, intr-un comunicat.

Ranit grav, si plasat in coma indusa, odata ce a fost spitalizat si supus investigatiilor de specialitate, agentul sef se lupta sa isi revina. Lovit in plin de masina condusa de tanarul om de afaceri turc, apoi tarat cateva sute de metri pe capota, si aruncat pe carosabil, politistul s-a ales cu leziuni severe, avand un traumatism cranio-cerebral grav, unul abdominal, cu ruptura de splina, dar si mai multe fracturi la nivelul coastelor.

sursa foto: cardiovascular-scju-cta.blogspot.com

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger