AcasăOldSpecialist ATI: Sase pacienti raman internati la Floreasca. Toti in stare foarte...

Specialist ATI: Sase pacienti raman internati la Floreasca. Toti in stare foarte grava, cu probleme pulmonare

(captura B1 TV)

Cele mai recente vesti venite din partea medicilor de la Floreasca, in privinta persoanelor ranite in incendiul din 30 octombrie, din clubul Colectiv, si care se afla si la aceasta ora in grija specialistilor de la acest spital de Urgenta, nu sunt deloc bune.

(captura B1 TV)

Confom profesorului Grintescu, pacientii ramasi la Floreasca, la 11 zile de la tragedia din clubul bucurestean, sunt in stare foarte grava. „Sunt sase pacienti, sunt toti in stare foarte grava, toti au probleme pulmonare extrem de grave, in urma leziunilor toxice si a arsurilor de cai aeriene superioare”, a precizat specialistul, adaugand ca unii dintre raniti s-au ales si cu lovituri, inclusiv cu fracturi de stern, de pe urma incidentului din club.

Medicul nu exclude varianta unor noi transferuri in strainatate, posibil catre Franta sau Germania, in cazul victimelor ramase in grija medicilor de la Floreasca, insa nu a putut spune cand si unde anume ar putea pleca in afara tarii, pentru ingrijiri, pacientii aflati la spitalul amintit. „Cred ca unii dintre ei vor putea fi transferati in zilele care urmeaza, acum, in momentul asta sunt foarte grav”, a adaugat profesorul Grintescu.

Momentan, din cate a anuntat, marti, de la Floreasca, un oficial din Ministerul Sanatatii, in tara au mai ramas in jur de 76 de raniti, 33 fiind transferati in afara tarii, patru dintre acestia din urma decedand, insa. Bilantul tragic a ajuns la 48 de morti.

author avatar
Cristina Stefan
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger