AcasăOldSpania: 13 oameni au murit si peste 40 au fost raniti intr-un...

Spania: 13 oameni au murit si peste 40 au fost raniti intr-un cumplit accident (VIDEO)

Un autocar cu zeci de persoane la bord a fost implicat intr-un grav accident, in regiunea Murcia, din sud-estul Spaniei.

Autovehiculul a iesit de pe carosabil, noaptea trecuta, si s-a rasturnat intr-o rapa de pe marginea drumului. Pana la acest moment, bilantul tragediei se ridica, potrivit presei iberice, la 13 morti. De asemenea, alti 42 de pasageri au suferit leziuni, dupa ce vehiculul de transport a iesit in decor. In ajutorul lor au intervenit de urgenta mai multe echipaje medicale, care au preluat ranitii si i-au ransportat la spital.

O prima ipoteza luata in calcul este aceea ca o defectiune tehnica ar fi dus la producerea accidentului deosebit de grav. Totul dupa ce, potrivit declaratiilor martorilor, soferul ar fi spus, cu putin timp inainte ca autocarul sa iasa de pe sosea, ca a ramas fara frane, noteaza laverdad.es. La locul tragediei au ajuns si ambulante, dar si echipaje ale politiei si pompierilor. Zeci de specialisti pregatiti pentru interventii de urgenta au incercat sa le acorde primul-ajutor victimelor. Autocarul a fost puternic avariat. Cauzele producerii tragediei sunt investigate la acest moment, urmand sa fie comunicate in momentul in care ancheta in acest caz va fi finalizata.

[youtube]MhF1rujxnK4[/youtube]

[youtube]Lra46nA9R1I[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger