AcasăOldSotul Alinei Bica, Mircea Bica, la audieri la DIICOT Brasov

Sotul Alinei Bica, Mircea Bica, la audieri la DIICOT Brasov

Sotul fostei sefe a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a ajuns in vizorul procurorilor acestei institutii.

UPDATE: Sotul Alinei Bica a fost pus sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, Mircea Bica fiind cercetat pentru evaziune fiscala.

Acesta a parasit sediul DIICOT Brasov in jurul orei 14, fara sa faca vreo declaratie in privinta motivelor prezentei sale la audieri, dar si a suspiciunilor care planeaza asupra sa, odata ajuns in vizorul procurorilor Directiei amintite.

––

Mircea Bica a ajuns, miercuri dimineata, la audieri, la sediul Serviciului Teritorial DIICOT Brasov, insotit de un avocat.

Potrivit surselor judiciare citate de televiziunile de stiri, sotul Alinei Bica ar urma sa discute cu procurorii in cadrul cercetarilor ce se fac intr-un caz in care reprezentantii DIICOT au suspiciuni privind fapte de evaziune fiscala. In aceeasi cauza aflata in cercetare, ar urma sa fie duse la audieri si alte persoane.

De altfel, in cursul acestei zile, procurorii din cadrul institutiei conduse, pana in noiembrie anul trecut, de catre Alina Bica, si in fruntea careia a fost numit, luna trecuta, Daniel Horodniceanu, fac o serie de perchezitii la mai multe firme cu sediul in Fagaras.

449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger