AcasăOldSotia lui Mircea Basescu: I-am trimis un mesaj cumnatei mele prin care...

Sotia lui Mircea Basescu: I-am trimis un mesaj cumnatei mele prin care ii rog sa ne ierte

Doina Basescu, sotia lui Mircea Basescu, fratele presedintelui, le-a spus jurnalistilor ca si-a cerut scuze, prin intermediul unui mesaj, atat de la cumnata, cat si de la cumnatul sau, pentru situatia creata in urma mediatizatului caz „Mircea Basescu-Sandu Anghel (Bercea Mondial)”.

Cumnata sefului statului spune ca regreta ca nici ea, nici sotul sau, Mircea Basescu, nu au reusit sa se ridice la „nivelul rangului” la care au ajuns, odata ce au devenit fratele, respectiv cumnata sefului statului. „Eu am trimis un mesaj cumnatei mele prin care o rog, ii rog sa ne ierte si sa inteleaga faptul ca intotdeauna i-am respectat si, de asemenea, regret ca nu am putut sa ne ridicam la nivelul demnitatii, al rangului la care am ajuns, probabil ca nu am fost pregatiti”, a sustinut Doina Basescu.

Mircea Basescu se afla in regim de arest preventiv, dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au dispus, vineri seara, aplicarea acestei masuri, pentru 30 de zile, in cazul fratelui presedintelui. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Conform DNA, Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta, mai exact ca ar fi primit o suma de bani in schimbul promisiunii ca l-ar ajuta pe Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, sa primeasca o pedeapsa mai mica sau chiar sa scape de inchisoare. „In perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, inculpatul Basescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro de la un denuntator, prin intermediar, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistratii investiti cu solutionarea cauzei referitoare la infractiunea savarsita de tatal denuntatorului, precum si a altor cereri incidente in respectiva cauza, in scopul de a obtine o hotarare favorabila, fie condamnarea la o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate”, au mentionat procurorii anticoruptie.

Sursa foto: informatia-zilei.ro

396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger