AcasăOldSorin Oprescu, adus din arest la DNA

Sorin Oprescu, adus din arest la DNA

Primarul Capitalei, in prezent suspendat din functie, a parasit, joi in jurul prazului, „Beciul Domnesc”, pentru a fi adus la Directia Nationala Anticoruptie.

Motivul prezentei politicianului in varsta de 63 de ani la DNA ar avea legatura cu anumite probe din dosar, respectiv Oprescu ar fi fost adus pentru a asista la momentul in care anchetatorii  verifica anumite componente electronice ridicate in timpul perchezitiilor pe care procurorii le-au facut, zilele trecute, inainte de retinerea si, ulterior, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Oprescu.

Va reamintim ca luni Curtea de Apel Bucuresti a mentinut decizia luata, anterior, de catre magistratii Tribunalului Bucuresti in privinta arestarii preventive a primarului Bucurestilor, masura propusa in cazul sau de procurorii DNA, care il acuza de luare de mita. Ca urmare a acestei decizii, Oprescu ramane in Arestul Politiei Capitalei, pana la inceherea perioadei de 30 de zile cat este arestat, dar si, totodata, fara prima functie in Primaria Municipiului Bucuresti.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger