AcasăOldSora premierului, la DNA Ploiesti: "Am avut ceva de recuperat"

Sora premierului, la DNA Ploiesti: „Am avut ceva de recuperat”

Sora lui Victor Ponta, seful Guvernului, a ajuns joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Ploiesti, pentru a discuta cu procurorii.

Alexandra Hertanu a fost audiata in calitate de martor, anunta televiziunile de stiri, in dosarul in care sotul sau, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv saptamana trecuta, procurorii DNA avand in cazul acestuia suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie, in legatura cu utilizarea unor fonduri europene pentru lucrari la reteaua de canalizare din Comarnic.

Sora premierului a ajuns la DNA Ploiesti cu putin inainte de ora 9 si a parasit cladirea in care se afla sediul procurorilor anticoruptie ploiesteni in jurul orei 10.55. Nu a vrut sa stea de vorba cu presa si s-a grabit sa ajunga la taxiul care o astepta, pentru a scapa de armata de jurnalisti aflata pe urmele sale. „Am avut ceva de recuperat„, s-a rezumat sa spuna Alexandra Hertanu, odata ce a iesit din incinta.

Va amintim ca omul de afaceri Iulian Hertanu, cumnatul sefului Executivului, a fost arestat preventiv pe 17 februarie, procurorii suspectandu-l de „constituirea unui grup infractional organizat, schimbarea, nelegala, a destinatiei fondurilor europene, evaziune fiscala”. In acelasi dosar au mai intrat in vizorul procurorilor anticoruptie ploiesteni si seful CJ Prahova, Mircea Cosma, fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, precum si Sebastian Ghita, toti trei aflandu-se sub control judiciar.

sursa foto: captura B 1 TV

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger