AcasăOldSolista trupei care a lansat "Lambada", gasita moarta! (VIDEO)

Solista trupei care a lansat „Lambada”, gasita moarta! (VIDEO)

Sfarsit cumplit pentru interpreta hit-ului Lambada, cum va ramane, fara dar si poate, cunoscuta lumii intregi Loalwa Braz, solista trupei Kaoma.

Informatia socanta publicata in prima faza de presa braziliana, care s-a raspandit cu repeziciune in media din lumea intreaga, in ultimele zeci de minute, indica faptul ca solista in varsta de 63 de ani a fost gasita fara suflare intr-o masina. Conformoglobo.globo.com, trupul artistei ar fi fost carbonizat. Autoturismul a fost descoperit undeva pe o strada din Saquarema -Rio de Janeiro, la primele ore ale zilei.

Momentan informatiile despre acest caz sunt putine. Ramane de vazut ce anume vor descoperi politistii care se ocupa de ancheta.

Intre timp, va amintim ca interpreta facea parte din randul formatiei Kaoma, trupa care a devenit faimoasa in lumea intreaga, la inceputul anilor ’90, gratie ritmurilor si al clipului piesei „Lambada”. Chiar daca au trecut zeci de ani de cand a fost lansata, melodia este la fel de indragita si la momentul de fata, putini fiind cei care pot spune ca nu au ascultat-o si fredonat-o macar o data, in decursul anilor.

De altfel, trebuie spus ca deja fanii au postat pe pagina de Facebook a artistei numeroase mesaje de condoleante.

[youtube]yLdoQGBchQ[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger