AcasăOldSOCANT Mesajul unui medic clujean catre un bolnav de cancer: "Ai atat...

SOCANT Mesajul unui medic clujean catre un bolnav de cancer: „Ai atat de putin sa te bucuri de viata. Hai, pa, nesimtitule!”

Caz socant la Cluj. Rudele unui barbat bolnav de cancer au dezvaluit mesajul primit pe telefonul mobil de catre pacient chiar de la medicul sau de familie. “Ai atat de putin sa te bucuri de viata. Hai, pa, nesimtitule”, suna sms-ul respectiv.

Barbatul in varsta de 57 de ani, diagnosticat cu tumora pe creier, a decis sa-si schimbe medicul de familie, potrivit Ziar de Cluj. Nemultumit de situatie, doctorul Ionel Mircu a avut o reactie uluitoare. Si dupa ce rudele lui Milu H. au mers sa-i ia pacientului dosarul pentru a-l duce la noul medic de familie, Mircu i-a trimis bolnavului un mesaj de o cruzime inimaginabila: “Considera toate concediile si ajutoarele acordate tie si nevestei un cadou. Ai atat de putin timp sa te mai bucuri de viata. PS. Hai pa, nesimtitule”.

Contactati de jurnalistii citati, medicul a spus, intr-o prima faza, ca nu stie despre ce e vorba. Abia dupa cateva momente si-a amintit de mesajul cu pricina. Sustine ca pacientul este alcoolic si ca, in urma operatiei pe creier ar fi ramas cu tulburari de personalitate. “Domnul Milu este bolnav. A suferit o operatie pe creier. Poate nu este in toate facultatile mintale. Eu nu stiu despre ce vorbiti dumneavoastra. Nu este pacientul meu, l-am scos de pe liste in urma cu ceva timp. (…) Am refuzat sa eliberez aceste concedii medicale fictive. Dl. Milu este alcoolic, el, probabil in urma operatiei, a ramas cu tulburari de personalitate. Daca ei considera ca acel SMS este jignitor, n-au decat sa ma dea in judecata”, a declarat medicul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: ziardecluj.ro

310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger