AcasăOldSituatia ranitilor de la Spitalul Floreasca: 14 pacienti intubati, in stare extrem...

Situatia ranitilor de la Spitalul Floreasca: 14 pacienti intubati, in stare extrem de grava/Altul putin mai bine

(sursa foto: MAI)

Un reprezentant al Spitalului Floreasca a prezentat, la ora 12, cele mai recente informatii despre starea ranitilor care se afla in continuare in unitatea medicala din apropierea stadionului Dinamo din Capitala.

Medicul a explicat ca nu sunt modificari fata de situatia anuntata dimineata, respectiv ca sunt „14 pacienti intubati, in stare extrem de grava”, iar celalalt ranit este „putin mai bine”.

Totodata, cadrul medical de la Urgenta Floreasca a anuntat faptul ca in aceasta dimineata, inbepand cu ora 7, cele 15 victime aflate in ingrijirea specialistilor de la acet spital au fost preluati si dusi, pe rand, in slaile de operatie, pentru toaletarea ranilor, operatiune realizata de membri ai unor echipe multidiscipilinare.Ulterior, pacientii au fost dusi la tomograf, pentru „reevaluare imagistica”, inainte de a fi tranportati din nou la Terapie Intensiva.

Va reamintim ca 30 de oameni au pierit in urma incendiului care a izbucnit, vineri seara, in Clubul Colectiv, din sectorul 4 al Capitalei, in timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity, iar alte peste 180 de persoane au fost ranite si transportate la 11 spitale de urgenta din Bucuresti. Intre timp, doar in jur de 130 de victime au mai ramas internate.

sursa foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger