AcasăOldSicriul politistului de la Rutiera, dus la capela cimitirului. Cortegiul a fost...

Sicriul politistului de la Rutiera, dus la capela cimitirului. Cortegiul a fost condus de masini de politie

Zi foarte grea pentru familia si colegii lui Gheorghe Ionescu. In sunet de sirene, escortat de masini si motociclete de politie, sicriul omului legii a fost condus la capela cimitirului in care isi va odihni somnul de veci politistul-erou.

Strazile Capitalei au rasunat, sambata dupa-amiaza, de sunetul sirenelor de politie. In jurul orei 16, cortegiul a parasit locuinta politistului, din cartierul Rahova. Sicriul in care se afla trupul fara viata al politistului de la Brigada Rutiera a fost dus la capela cimitirului Ghencea militar, cu o zi inainte de a fi inmormantat.

Pe parcursul drumului catre capela, colegii de breasla, prezenti in intersectii sau in diferite puncte ale strazilor Capitalei, i-au prezentat onorul regretatului om al legii, care a murit, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca, dupa aproape trei saptamani de coma, fiind grav ranit in timp ce isi facea meseria, lovit de masina condusa de un sofer care nu a oprit la semnalul acestuia.

Gheorghe Ionescu urmeaza sa fie inmormantat in ultima zi a acestei saptamani. Politistul va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare, atat ministrul de Interne, cat si seful statului conferindu-i avansandu-l in grad si decorandu-l, post-mortem.

author avatar
Cristina Stefan
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger