AcasăOldSerie de atacuri la Jakarta: cel putin cinci morti

Serie de atacuri la Jakarta: cel putin cinci morti

(captura youtube)

Mai multe atacuri s-au produs, joi dimineata, in capitala Indoneziei. La acest moment, strazile din zona sunt pustii, politia incercand sa dea de urma agresorilor.

Momentul producerii uneia dintre explozii, surprins de camere (foto: captura youtube)

Incidentele s-au soldat cu cel putin cinci decese, fiind ucisi cel putin un om al legii, dar si, din cate anunta autoritatile locale, citate de presa internationala, ce putin patru dintre presupusii atacatori.

Martorii vorbesc despre cinci sau chiar sase deflagratii. Conform CNN, ar fi vorba atat de atacuri armate, cat si cu dispozitive explozibile, mai precis grenade. Au fost mai multe explozii, care au avut loc in zona unui centrul comercial – un mall- din Jakarta, la primele ore ale zilei. La fata locului au ajuns imediat forte de ordine, care au izolat zona, de teama producerii de noi incidente cu risc la adresa securitatii localnicilor, si au pornit pe urmele restului presupusilor faptasi.

[youtube]joOujhqBqs0[/youtube]

Operatiunea fortelor de securitate indoneziene e in plina desfasurare. Momentan nu se stie cine anume se afla in spatele acestor atacuri, si nici cu ce scop au declansat teroarea in centrul Jakartei. Ar mai fi de spus ca in apropierea centrului comercial se afla o sectie de politie, existand ipoteza ca atacatorii- al caror numar nu este clar pana la acest moment- ar fi avut in plan sa atace si aceasta circa.

Unul dintre atacuri a cauzat pagube materiale destul de semnificative unei cafenele din zona.

[youtube]KnOGDeDGDqI[/youtube]

[youtube]Nx-t6US3pxM[/youtube]

Vom reveni cu detalii!

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger