AcasăOldSentinta in dosarul violului din Vaslui: pedepse intre 5 ani si 8...

Sentinta in dosarul violului din Vaslui: pedepse intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si patru luni de inchisoare pentru cei 7 tineri

S-a aflat ce au decis magistratii de la Judecatoria Vaslui in privinta cazului care a pus pe jar o tara intreaga. Este vorba despre cazul tinerilor acuzati ca au violat o eleva, pe un camp, in toamna anului trecut. Toti cei sapte inculpati judecati in aceasta cauza penala au primit – in prima instanta – pedepse cu executare.

Magistratii vasluieni au anuntat, luni in jurul orei 14, sentintele in dosarul in care au fost judecati cei sapte tineri acuzati de viol. Pedepsele primite de acestia, in prima instanta, variaza intre cinci ani si opt luni de inchisoare si opt ani si patru luni de detentie.

Cu mentiunea ca in cazul unuia dintre tinerii acuzati ca ar fi batjocorit-o pe eleva din Vaslui s-a dispus o pedeapsa de 8 ani si patru luni, in cazul altor doi tineri magistratii vasluieni au dispus o pedeapsa de sapte ani, in cazul altuia o sentinta de sase ani de inchisoare, iar in cazul celorlalti trei tineir judecati pentru viol s-a dispus o pedeapsa de cate cinci ani si opt luni.

Va reamintim ca decizia TribunaluluI Vaslui nu este definitiva, astfel ca poate fi contestata de catre cei sapte. Procesul in sine s-a incheiat vineri, insa magistratii au amanat pana luni pronuntarea unei sentinte.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger