AcasăOldSentinta finala in cazul lui Ionut, copilul omorat de caini: inchisoare cu...

Sentinta finala in cazul lui Ionut, copilul omorat de caini: inchisoare cu executare

La peste doi ani si jumatate de la nenorocirea in urma careia un copilas zambitor si frumos foc a pierit in chinuri groaznice, rapus de ranile provocate de coltii unor caini, instanta a dat verdictul final.

Ca urmare a acestei decizii pronuntate in urma cu scurta vreme de catre magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti, administratorul firmei din sectorul 2 care detine terenul pe are anchetatorii au stabilit ca a avut loc nenorocirea, va sta trei ani de zile in spatele gratiior. Si asta in conditiile in care instanta de fond ii daduse o pedeapsa tot de trei ani, insa cu suspendare, pentru acuzatia de ucidere din culpa.

Totodata, completul CAB a decis mentinerea hotararii primei instante, in privinta sumei stabilite drept daune morale, respectiv cea de 2, 4 milioane de lei, bani care le vor revini mamei, tatalui, precum si fratelui lui Ionut Anghel, copilasul sfasiat de caini in toamna anului 2013.

Va readucem in atentie, in cateva cuvinte, cateva amanunte ale unui caz care cu greu poate fi uitat, caz care a tinut zile inregi primele pagini ale ziarelor. In septembrie 2013, Ionut, pustiul cu parul blond si o privire cuceritoare pleca alaturi de bunica si fratele sau mai mare cu doi ani in parcul din zona Tei, din sectorul 2 al Capitalei. La un moment dat, copilasii s-au indepartat de femeie. Odata ce bunica a realizat ce s-a intamplat si a inceput sa intrebe oamenii aflati in parc, s-a incercat gasirea lor cat mai rapida. Din pacate, insa, Ionut a fost descoperit fara suflare, la o distanta considerabila fata de locul din care plecase, cu trupul firav sfasiat de coltii unor caini, despre care s-a spus ca ar fi fost animale fara stapan.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger