AcasăOldSenatorul Sova, la un pas de arestul la domiciliu

Senatorul Sova, la un pas de arestul la domiciliu

O veste datatoare de speranta pentru Sova, din direcia instantei. Avand in vedere ca Inalta Curte a admis, vineri dimineata, plasarea sa in regim de arest la domiciliu, pesedistul ar putea parasi Arestul Central al Politiei Capitalei, cum a si cerut, de altfel, in fata instantei. Insa pana sa stie exact daca va fi cercetat in regim de arest in propria locuinta, senatorul Sova mai are de asteptat cateva zile, avand in vedere ca hotararea pronuntata azi nu e definitiva.

Dan Sova a fost prezent, la termenul de joi dimineata, la Instanta Suprema, fiind adus in acest sens, sub paza, din „Beciul Domnesc”, unde se afla de o luna. Senatorul PSD a cerut inlocuirea masurii arestului preventiv cu una mai blanda, iar instanta a ramas in pronuntare. In cursul acestei dimineti, s-a aflat ca magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis solicitarea fostului ministru, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta.

Doar ca hotararea Instantei Supreme nu este definitiva, astfel ca procurorii au termen legal pentru a o ataca, drept urmare, in tot acest interval Sova va ramane in arest preventiv. Abia daca eventuala contestatie a reprezentantilor DNA va fi respinsa, senatorul social-democrat va fi plasat in arest la domiciliu.

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger