AcasăOldSenatoarea Doina Tudor, sub control judiciar

Senatoarea Doina Tudor, sub control judiciar

Senatoarea Doina Tudor si deputatul Nicolae Paun au fost scosi cu catuse la maini din sediul DNA

Doina Tudor a primit o veste cat se poate de buna din directia instantei. Magistratii Curtii Supreme au fost de parere ca masura propusa de procurorii DNA in cazul senatoarei PNL, ulterior retinerii sale in dosarul in care e acuzata de complicitate la luare de mita, cea a arestului preventiv, nu se impune.

(foto: senat.ro)

Astfel ca au decis cea mai blanda dintre masurile preventive, respectiv cercetarea sa in libertate, sub control judiciar. Ceea ce inseamna ca in intervalul in care se va afla sub incidenta unei astfel de masuri, Doina Tudor va avea de respectat o serie de obligatii legale, printre care si aceea de a se prezenta periodic la politie, in conformitate cu un program de supraveghere stabilit cu reprezentantii legii.

Hotararea luata de judecatorii din cadrul Completului de drepturi si libertati al Inaltei Curti de Casatie si Justitie in fata carora a fost prezentata senatoarea, in urma cu cateva ore, nu este, insa, una definitiva, astfel ca poate fi contestata de procurori.

Va reamintim ca Doina Tudor a fost retinuta de anchetatorii anticoruptie in cursul dupa-amiezii trecute, la doar o zi dupa ce colegii ei din Senat au decis sa aprobe cererea DNA in privinta incuviintarii retinerii si a arestarii preventive a parlamentarului liberal, vizata de suspiciuni intr-un dosar in care a intrat in vizorul DNA si fostul ei sot, Daniel Tudor, ex-vicepresedinte al ASF.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger