AcasăOldSeful statului polonez, cu flori la locul tragediei din club. A venit...

Seful statului polonez, cu flori la locul tragediei din club. A venit la Colectiv direct de la aeroport (VIDEO)

Liderul de la Varsovia s-a oprit, seara trecuta, cu flori si o lumanare, la locul incendiului care a curmat vietile a peste 30 de tineri.

Abia sosit in Bucuresti, seara trecuta, primul om in statul polonez a tinut sa ajunga personal la locul tragediei din Colectiv, pentru a lasa un buchet de flori si a se reculege in perimetrul devenit, in ultimele zile, un adevarat loc de pelerinaj pentru persoanele care tin sa le onoreze amintirea zecilor de tineri care au pierit fara vina in incendiul devastastator care s-a declansat vineri seara tarziu, in timpul unui concert.

Aeronava care l-a adus la Bucuresti pe Andrzej Duda a aterizat luni seara in Capitala. La scurta vreme dupa aceea, inaltul oficial polonez s-a alaturat romanilor care au venit in numar mare, si seara trecuta, cum se intamplade zeci de ore, de cand s-a aflat despre nenorocirea care s-a abatut asupra zecilor de familii ale tinerilor care au pierit in incendiul din clubul situat in sectorul 4 al Bucurestilor. Lumanarea inaltului oficial polonez s-a alaturat altor mii de candele care licaresc, de zeci de ore, pentru a le mumina drumul tinerilor care au plecat intr-o alta lume.

Duda se afla in Romania intr-o vizita oficiala, a carei agenta include o intalnire, marti dimienata, cu liderul de la Cotroceni. De asemenea, cei doi presedinti vor prezida, la Bucuresti, in decursul zilei urmatoare, o reuniune la care participa noua lideri ale unor state membre NATO, din Europa Centrala si de Est.

[youtube]jtar7yDzuCI[/youtube]

sursa foto: infoziare.ro

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger