AcasăOldSeful Politiei Comunitare din Moldova Noua, trimis in judecata. E acuzat de...

Seful Politiei Comunitare din Moldova Noua, trimis in judecata. E acuzat de trafic de influenta

Aflat sub control judiciar, seful Politiei Comunitare din Moldova Noua a fost actionat in instanta, miercuri, de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin.

 

Odata finalizate cercetarile in cazul sau, Adrian Minea, acuzat de trafic de influenta, a fost trimis in judecata, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Public, in care se mai mentioneaza ca dosarul sau a fost inaintat Tribunalului Caras-Severin.

Barbatul aflat la conducerea Politiei Comunitare din Moldova Noua este acuzat ca ar fi primit o mie de euro de la o persoana, care l-a si dat pe mana autoritatilor competente, intr-un caz ce are legatura cu obtinerea unui apartament. „Inculpatul Minea Adrian, seful Politiei Comunitare din Moldova Noua, a primit in cursul anului 2014, in doua transe, suma de 1000 de euro de la o persoana (martora denuntatoare), lasand sa se creada ca are influenta asupra comisiei de repartizare a locuintelor ANL pentru ca aceasta sa obtina un apartament”, se mentioneaza in comunicatul citat.

Sursa foto: bihon.ro

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger