AcasăOldSeful executiv al Agentiei Ocupare a Fortei de Munca din Cluj, retinut...

Seful executiv al Agentiei Ocupare a Fortei de Munca din Cluj, retinut de DNA

Acțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui, vizat de percheziții DNA

La o zi dupa ce procurorii anticoruptie s-au oprit la sediul institutiei, s-a aflat ca reprezentantii DNA au dispus retinerea, pentru 24 de ore, a directorului executiv al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj.

Este vorba despre o masura luata la adresa lui Daniel Don, care a fost retinut, sambata, pentru luare de mita si fals in declaratii, ambele in forma continuata. Barbatul urmeaza sa fie prezentat, in cursul acestei penultime zile ale saptamanii, Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, urmand ca magistratii sa decida daca o astfel de masura se impune sau nu in cazul directorului executiv al AJOFM Cluj.

Din ordinanta de retinere rezulta, printre altele, ca procurorii sustin ca incepand cu ianuarie anul 2013 si pana in decursul lunii curente, avand functia amintita, suspectul ar fi pretins si primit, „in mod repetat, sume de bani totalizand 884.045 lei, bani care provin din bugetele unor proiecte finantate din fonduri europene, prin programele POSDRU si FEAG”.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger