AcasăOldSeful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, la DNA

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, la DNA

Directorul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) a ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a discuta cu procurorii.

Horia Georgescu a sosit la sediul DNA in jurul orei 8 si nu a facut prea multe declaratii, rezumandu-se sa spuna ca nu cunoaste in ce dosar anume a fost solicitat sa dea declaratii in fata anchetatorilor. Mai mult, nu se stie nici in ce calitate va fi audiat- de martor ori de suspect.

Potrivit surselor, Georgescu ar fi fost chemat sa discute cu procurorii in privinta unui dosar privind retrocedari ale unor imobile, in cadrul Autoritatii Nationale privind Restituirea Proprietatilor (ANRP), actualul sef al ANI facand parte din Comisia Centrala pentru Despagubiri, a acestei institutii, in urma cu doar cativa ani.

La audieri a ajuns, luni dimineata, si deputatul Theodor Nicolescu, fost viocepresesinte al Autoritatii Nationale privind Restituirea Proprietatilor.

Procurorii DNA ar avea in acest caz suspiciuni privind posibile fapte de coruptie, ca urmare fac verificari si audieri pentru a lamuri aceste aspecte.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger