AcasăOldSefa filialei Bihor a Partidului Verde, arestata preventiv

Sefa filialei Bihor a Partidului Verde, arestata preventiv

Magistratii Tribunalului Bihor au admis solicitarea procurorilor DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a liderului filialei bihorene a Partidului Verde.

Mihaela Bodonea fusese retinuta pentru 24 de ore, duminica, fiind acuzata de catre procurorii anticoruptie ca si-ar fi folosit influenta in vederea obtinerii de foloase necuvenite. Mai exact, DNA o acuza pe sefa filialei bihorene a formatiunii politice amintite ca ar fi „pretins si acceptat suma de 11.010 euro, de la un denuntator, reprezentant al unui partid politic, filiala Bihor”. Totul, sustin procurorii, pentru a distribui 325 de locuri, reprezentand 50% din numarul total al sectiilor de votare din judetul Bihor, care i-au revenit partidului din care facea parte.

Mai mult, DNA sustine ca Bodonea ar fi primit 6.500 de euro pentru a ceda 192 de locuri de membru in comisiile de supraveghere din sectii de votare de pe raza judetului, in contextul europarlamentarelor din 25 mai. „De asemenea, cu aceeasi ocazie, inculpata Bodonea Mihaela Florentina a promis ca, in perioada imediat urmatoare, va mai atribui, in schimbul sumei de 150 lei/loc, inca cel putin 100 de locuri de membri in comisiile de supraveghere a sectiilor de votare, imprejurare in care procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante”, se arata in comunicatul DNA.

Srusa foto: bihorstiri.ro

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger