AcasăOldSefa Directiei de Protectie Sociala Targu Jiu, retinuta de DNA

Sefa Directiei de Protectie Sociala Targu Jiu, retinuta de DNA

Inca un sef al unei institutii publice ajunge in vizorul procurorilor DNA. Astfel, joi dupa-amiaza, procurorii anticorutoie au dispus retinerea unei sefe din cadrul Directiei de Protectie Sociala Targu-Jiu.

Masura dispusa de catre procurorii DNA a fost luata in cazul Teodorei Cristina Ciobanu, director in cadrul Directiei Publice de Protectie Sociala (DPPS) Targu-Jiu, acuzata de luare de mita in forma continuata. Ordonanta de retinere a intrat in vigoare joi, la ora 15.30, urmand ca in cursul zilei urmatoare, femeia sa fie prezentata instantei, cu propunere de arestare preventiva, magistratii Tribunalului Dolj urmand sa decida daca incuviinteaza sau nu aceasta cerere a procurorilor.

Anchetatorii anunta ca au indicii conform carora, incepand cu 2007 si pana in anul in curs, perioada cat a fost director al DPPS Targu Jiu, Ciobanu ar fi pretins diverse sume, de la mai multe persoane, respectiv „sume de bani cuprinse intre 4.000 lei – 3.000 de euro, primind in final suma totala de aprox. 4.000 euro”.

Mai mult, DNA mentioneaza, intr-un comunicat, faptul ca respectivele sume erau pretinse „in vederea angajarii sau promovarii persoanelor respective pe diferite functii (infirmier, asistent medical, etc.) din cadrul institutiei publice” in care aceasta lucra.

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger