AcasăOldSefa a Directiei de Protectie Sociala Targu-Jiu, trimisa in judecata de DNA

Sefa a Directiei de Protectie Sociala Targu-Jiu, trimisa in judecata de DNA

Aflata in prezent in arest la domiciliu, Cristina Ciobanu, sefa Directiei Publice de Protectie Sociala din Targu-Jiu – in prezent suspendata din functie- a primit, joi, o noua veste proasta din partea procurorilor anticoruptie, care au dispus trimiterea sa in judecata.

Dosarul Cristinei Teodora Ciobanu va fi trimis instantei, mai precis Tribunalului Gorj, dupa ce procurorii DNA craioveni o acuza pe femeie de luare de mita, in forma continuata. Mai exact, anchetatorii au stabilit ca, timp de mai multi ani, mai precis incepand cu 2007 si pana in 2015, Ciobanu ar fi pretins, in calitate de director al DPPS Targu-Jiu, de la mai multe persoane diverse sume de bani, in schimbul promisiunii ca ar fi urmat sa le angajeze sau sa le promoveze ierarhic in cadrul institutiei respective.

Procurorii sustin ca sefa Directiei de Protectie Sociala Targu-Jiu ar fi pretins sume intre 4.000 de lei si 3.000 de euro, primind in total circa 4.000 de euro, si cer Instantei catre care au rimis spre judecare dosarul Cristinei Ciobanu mentinerea masurilor preventive dispuse in prezenta cauza luna trecuta, mai exact pe 27 mai.

E important de precizat faptul ca, pe perioada cat se afla in arest, femeia este suspendata din functie, in locul sau fiind numit un interimar.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger